Veelgestelde
vragen

Heb je vragen over Ultractive? Hier vind je vast het

antwoord. En zo niet, aarzel dan niet ons te contacteren.

Ultractive Algemeen

We schenken veel aandacht aan het selecteren van de beste leveranciers en bronnen van onze ingrediënten. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit en effectiviteit garanderen.
In de gevallen waar natuurlijke varianten bestaan, zullen we daar altijd rekening mee houden als ze voldoen aan de bovenstaande 2 parameters.

Magnesium is een essentieel mineraal voor ons lichaam. Het helpt meer dan 300 biologische functies te reguleren.* Het helpt tegen spierspanning, helpt om uw energie een boost te geven, helpt te ontspannen, vooral in periodes van stress. Magnesium bevordert het metabolisme en de energieopname uit voeding, etc.

Bij 3 op de 4 vrouwen ligt de magnesiuminname onder de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Westerse diëten bevatten een laag Mg-gehalte en zijn de afgelopen 100 jaar grotendeels afgenomen als gevolg van het gebruik van bewerkte voedingsmiddelen.

Symptomen van magnesiumtekort hebben de neiging om subtiel te beginnen. Lichte symptomen zijn onder meer spiertrekkingen, verwardheid, geheugenverlies, vermoeidheid en prikkelbaarheid. Een matig tekort kan resulteren in onregelmatigheden aan het hart, zoals een snellere hartslag.
Een ernstiger tekort kan leiden tot spiercontractie, gevoelloosheid en tintelingen, evenals hallucinaties en ernstige verwardheid of delirium.
Chronisch lage magnesiumspiegels zijn al in verband gebracht met osteoporose, angst, prikkelbaarheid, depressie en aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD).

Gezien het algemene magnesiumtekort en de brede werking van magnesium zal je het mineraal terugvinden in verschillende producten.

*National Instute of Health. Magnesium, fact sheet for professionals. 

Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar over het gebruik van Ultractive tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Het gebruik van Ultractive in geval van zwangerschap/borstvoeding kan uit voorzorg niet aanbevolen worden. Wij raden aan om een arts te raadplegen voordat je Ultractive gebruikt.

Er zijn geen klinische gegevens beschikbaar over het gebruik van Ultractive bij kinderen jonger dan 12 jaar. Gelieve een arts te raadplegen voordat je Ultractive gebruikt.

Het gebruik van medicatie kan een impact hebben, afhankelijk van het type medicatie. Vraag advies aan een arts voordat je Ultractive gebruikt.

De meeste van onze producten kunnen doorheen de dag worden ingenomen. Wij adviseren om het elke ochtend in te nemen, zo wordt het een onderdeel van uw ochtendroutine.
De enige uitzondering is onze Ultractive Lights Out, waar geadviseerd wordt om de tablet ‘s avonds in te nemen, één uur voor het slapengaan.

Ja, het is veilig om Ultractive producten te combineren. Bepaalde combinaties van producten kan zelf een synergie opleveren. Contacteer ons indien je producten wilt combineren dan helpen we je met persoonlijk advies.
Voor een algemeen nutritioneel tekort hebben wij Multi Boost ontwikkeld, dat een ruim aanbod aan vitamines en mineralen bevat.

Al onze producten zijn lactose- en glutenvrij. Contacteer ons in geval van een specifieke allergie dan helpen we je hier graag mee verder.

Bij al onze producten kan de inname gebeuren voor of na een maaltijd. We raden aan om het product elke ochtend in te nemen, zo wordt het een onderdeel van uw ochtendroutine.
Ultractive Lights Out is de enige uitzondering, de inname moet gebeuren 1 uur voor het slapengaan, waarbij het niet nodig is om dit samen met voedsel in te nemen.

RI staat voor Referentie Inname en geeft de aanbevolen hoeveelheid van elk nutriënt per dag aan voor een volwassen persoon.

Al onze producten worden geproduceerd in Europa. Het merendeel wordt geproduceerd in België. Enkel de productie van Ultractive Meno Fix en Muscle Flex is in Italië.

Het bedrijf achter Ultractive is Oystershell NV. Wij zijn een consumer healthcare bedrijf gevestigd in Merelbeke, België. Meer info vindt je op www.oystershell.com

Nee, geen enkele van onze producten worden getest op dieren.

Webshop

Je wachtwoord veranderen kan door te klikken op ‘paswoord vergeten’ op het login scherm. Indien er een account is aangemaakt, zal je een email krijgen. Door te klikken op de link in de email kan je een nieuw wachtwoord aanmaken.

Door te klikken op ‘mijn account’ kan je makkelijk een account aanmaken. Na registratie zal je een e-mail krijgen met de vraag om de registratie te finaliseren. Vanaf dan is uw account beschikbaar. 

Op dit moment leveren wij enkel in België via de webshop. Onze producten zijn ook te koop op Amazon Duitsland, welke meerdere landen in Europa beleverd.

Na de aanvaarding van de bestelling ontvang je een bevestigingsmail.  

Neem contact met ons op, wij zoeken meteen samen naar een oplossing.

Vanwege de aard van de producten kunnen wij geen terugzendingen aanvaarden. Contacteer ons bij vragen en wij zoeken samen naar een oplossing.