Wat we doen

Ultractive, dat is een gamma voedingssupplementen. En niet zomaar supplementen, maar supplementen die wérken. Inspired by you. Developed by scientists.

We nemen jouw gezondheid serieus, dus voerden we intensief onderzoek, lieten we onze producten ontwikkelen door wetenschappers en gebruikten we alleen de meest kwalitatieve ingrediënten. Het resultaat: effectieve, betrouwbare en medisch onderbouwde producten. Doe je fysieke en mentale gezondheid een plezier: maak Ultractive een deel van je dagelijkse, bruisende routine

Voor wie we dat doen

Onze supplementen maken we voor wervelende, bruisende vrouwen. Enthousiaste, sociale vrouwen die niet willen inboeten aan levenskwaliteit. Vrouwen die actief op zoek gaan naar manieren om hun gezondheid en die van hun gezin te verbeteren. Vrouwen die weten dat het niet elke dag even vlot kan gaan, maar die niet bij de pakken blijven zitten. Levendige, ultra-actieve vrouwen. Jij, dus. Met Ultractive als deel van je routine wuif je dagelijkse ongemakken als vermoeidheid, stress, concentratieproblemen… zo vaarwel. Zo blijf jij je energieke, bezige, beste zelf.

Waarom we het doen

Onze supplementen maken we voor vrouwen die actief op zoek gaan naar manieren om hun gezondheid en die van hun gezin te verbeteren. Vrouwen die weten dat het niet elke dag even vlot kan gaan, maar die niet bij de pakken blijven zitten. Levendige, ultra-actieve vrouwen.

Je denkt misschien dat een tekort aan voedingsstoffen iets uit het verleden is, alleen ervaren door stoere zeelui op lange zeereizen. Maar zelfs vandaag de dag is het mogelijk om een aantal essentiële voedingsstoffen te missen die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. 

Tekorten aan micronutriënten kunnen zichtbare en gevaarlijke gezondheidsproblemen veroorzaken, maar ze kunnen ook leiden tot minder klinisch waarneembare verminderingen in energieniveau, mentale helderheid en algemene capaciteit. Dit kan leiden tot verminderde leerprestaties, verminderde arbeidsproductiviteit en een verhoogd risico op andere ziekten en gezondheidsaandoeningen.  

Ultractive heeft als doel om jou te helpen om mogelijkse tekorten tegen te gaan en te voorkomen.  Zo kan jij elke dag het beste van jezelf geven.

Het verhaal achter elk product

De ontwikkeling van onze producten gebeurde niet van de ene dag op de andere. Elk product doorliep een uitgebreid proces om tot het perfecte product voor jouw behoefte te komen. 

  • Geïnspireerd door een behoefte. Elk product is gebaseerd op een nood of behoefte. We hebben uitgebreid marktonderzoek gedaan om in kaart te brengen wat de meest voorkomende dagelijkse behoeften zijn waar vrouwen mee worstelen.  Nieuwsflits, je bent niet de enige die af en toe te kampen heeft met een energie dip of die snakt naar een goede nachtrust. 
  • Ontwikkeld door wetenschappers. Denk aan lange witte laboratoriumjassen en stapels literatuur. Onze wetenschappers gaan aan de slag om een lijst van voedingsingrediënten samen te stellen, die helpen om een tekort te verhelpen en voorkomen. Wat volgt is een intensieve test-fase waarbij er gestreeft wordt naar een maximale impact en naar synergiën binnen de ingrediënten. In de volgende fase zorgen onze collega’s van de kwaliteitsafdeling ervoor dat elk van onze producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. 
  • Samengevoegd tot een product.  Er ligt nu een product klaar dat effectief en doeltreffend aan een specifieke behoefte voldoet, zodat jij elke dag het beste van jezelf kan geven.